background

KARA YOLU EXPRESS TAŞIMACILIKTA ÖNCÜ

KARA YOLU EXPRESS TAŞIMACILIKTA ÖNCÜ

KARA YOLU EXPRESS TAŞIMACILIKTA ÖNCÜ

AZD Lojistik; uluslararası kara yolu EXPRESS taşımacılık hizmeti veren, lojistik hizmetini ve tedarik zincirini iyi bilen yöneticilerin ve hizmet sağlayıcıların güç birliği ile kurulmuştur.

Uluslararası nakliyatı başlangıçtan bitişe kadar takip eden AZD Lojistik, çözüm odaklı yaklaşımlarla müşteriyi memnun edecek neticeleri elde etmektedir.

Hızlı Teslimat Uygun Maliyet
Hizmetimiz; mümkün olan en hızlı şekilde, kapıdan kapıya nakliye taşıma süresinde teslim edilmesi gereken, zamana duyarlı yükler için idealdir. Aynı zamanda teslimat süresi boyunca 7/24 canlı araç takip kapasitemiz ile müşterilerin ürünlerini kontrol etmesini de sağlıyoruz.

Yılların vermiş olduğu tecrübeyle benzersiz olarak kişiye özel hizmetler geliştirerek ve belli güvenlik prosedürleri uygulayarak şirketimizi rekabetten de ayırıyoruz. Kuruluşumuz, güçlü bir itibar ve güvenilirlik üzerine kurgulanmış lojistik hizmetleriyle express taşıma sektörünün lideri olma yolunda gerekli adımları atmaktadır.

AZD Lojistik, küresel olarak paydaşlar ve müşterilerle ilişkiler geliştirmede, zorlukların üstesinden gelmek için bilgi ve tutkuyu benimsemede mükemmeldir. Kendimizi müşterilerimizin yerine koyuyor, olaylara onların bakış açısından bakıyor ve imkânsızı mümkün kılmalarına yardımcı oluyoruz.

Esneklik, AZD Lojistik kalite sisteminin kalbinde yer alır ve oluşturulan bu anlayışla, müşterilere gösterilen azami özen, bağlılık, dakiklik, sürekli akış için zorunludur. Esnek düşüncemiz, saygı göstermenin başka bir yoludur; müşterilerimizin istekleri bizim görevimizdir.